Praktijk Zeeland

Scheidingsconsulent Zeeland

Mijn naam is Wim Folmer. Sinds 2012 ben ik echtscheidingsconsulent voor Zeeland, gevestigd in Goes. Ik ben aangesloten bij de organisatie de ScheidingsPraktijk. Na ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening vind ik dit zelf een logische stap. In de loop van de jaren kwam ik als hypotheekadviseur van de Verzekershop namelijk steeds vaker in aanraking met de (financiële) gevolgen van een scheiding. Boeiend werk waar je mensen echt mee kan helpen. Daar wilde ik me in verdiepen. Na het volgen van de juiste opleiding beheers ik nu het gehele traject.

View Wim Folmer's profile on LinkedIn

 

Opleiding en ervaring

Ik haalde in 1989 het diploma HEAO commerciële economie. Van 1989 tot 2002 werkte ik bij verzekeringsmaatschappijen. In 2002 heb ik me in Goes gevestigd als onafhankelijke verzekeringstussenpersoon, onder de naam Verzekershop.nl. Sinds 2004 ben ik daarnaast erkend hypotheekadviseur.

In 2012 en 2013 volgde ik verschillende cursussen via de ScheidingsPraktijk, waardoor ik me kon vestigen als scheidingsconsulent voor deze organisatie. Ik blijf ook adviseur in verzekeringen en hypotheken. Juist door deze brede kennis en ervaring kan ik mensen goed helpen bij een echtscheiding. Sinds 2014 heb ik zelf verschillende opleidingen gegeven aan nieuwe consulenten van de ScheidingsPraktijk. In 2018 heb ik de opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur afgerond en ben dus nu Register Financieel Echtscheidingsadivseur.

 

ScheidingsPraktijk werkt in heel Zeeland

De ScheidingsPraktijk Zeeland is actief in de hele provincie. Een afspraak is mogelijk bij u thuis of op mijn kantoor in Goes. Behalve in Goes werk ik ook in de rest van Zuid-Beveland, zoals in Kapelle, Heinkenszand of Yerseke. Daarnaast help ik regelmatig mensen op Walcheren, uit Middelburg, Vlissingen, Veere of Domburg. Woont u in Zeeuws-Vlaanderen, bijvoorbeeld in Terneuzen, Axel, Hulst of Oostburg, dan kunt u ook een beroep op mij doen. Naar het noorden toe werk ik op Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland, waarbij u kunt denken aan Zierikzee, Renesse of Burgh-Haamstede.